sidearea-image
INGE KLAVER

+31 (0) 6 53 30 52 49

info@inge-klaver.nl

Postbus 218

3990 GA Houten

Volg mij op

LinkedIn

 

Verzekeringen

Schadeverzekeringen

Wanneer is het voor het laatst dat u naar uw eigen schadeverzekeringen heeft gekeken?

Wanneer je over verzekeringen praat, dan praat je eigenlijk over risico’s. Wil je deze risico’s uitsluiten, dan kan je hiervoor een verzekering afsluiten. Dus weet je welke risico’s er gelopen worden en weet je waarvoor je de premie betaalt.

Niet alleen premie is belangrijk, maar ook de voorwaarden en de schade-afhandeling tellen mee. Wil je een goed gevoel hebben over je verzekeringen, dan dienen deze drie zaken in balans te zijn.
Graag wil ik met je hierover in gesprek zodat je hierin bewuste keuzes kunt maken.

Vraag nu een second opinion van je huidig verzekeringspakket aan!

Neem contact met mij op

Zorgverzekering

Weet je waar je eigenlijk voor verzekerd bent?

Iedereen is verplicht om een zorgverzekering te hebben, maar dat wil niet zeggen dat iedereen dezelfde keuzes maakt. Elke klant heeft eigen uitgangspunten.

Ik merk dat mensen het soms lastig vinden om een overstap te maken. Je weet immers wat je hebt, maar niet wat je krijgt.

Om een goede keuze te maken, zullen wij de volgende vragen met elkaar bespreken:

  • Heb je een polis die het best bij je past qua dekking
  • Ben je bewust van de mogelijkheden en de consequenties van de keuzes die je kan maken
  • Weet je de verschillen tussen een budget-, natura- of restitutiepolis
  • Wat wordt er nu precies door de basisverzekering vergoed en wat niet
  • Van welke zorg maak je de laatste jaren veel, weinig of geen gebruik

Wanneer je hulp nodig hebt om deze vragen te kunnen beantwoorden, of wil je een eerlijk advies, maak dan nu een afspraak!

Wij waren ons vertrouwen kwijt bij ons oude verzekeringsadviseur. Wij wilde graag overstappen naar iemand anders. Maar wie? Via via kwamen wij terecht bij Inge Klaver. We hadden een paar voorwaarden en 1 daarvan was dat ze bij je thuis kwam. Want wij vinden het prettig om onze persoonlijke informatie te delen met iemand in onze vertrouwde omgeving. Inge heeft niet alleen ons verzekeringsdossier overgenomen, maar ook heel veel last van onze schouders afgehaald. We hebben weer lucht gekregen in ons financiële plaatje. Stap voor stap laat ze ons zelf de beslissen nemen. Er moeten nog wat zaken geregeld worden. Zodra het daar de tijd voor is staat Inge zoals altijd voor ons klaar.

Louise But-Semler